HORSEMANAGER


Det är helt kostnadsfritt för dig att registera dig på och att använda Horsemanager!

Borås Fältrittklubb använder horsemanager.se för sin verksamhet. Du kan skaffa ett användarkonto så att du kan logga in på Borås Fältrittklubb. Genom att klicka på knappen Registrera användare skaffar du ett konto, sen kan du lösa medlemskap, anmäla dig till aktiviteter och mycket mer. Kanske är du redan registrerad i horsemanager.se via en annan ridskola. Det går bra att ha inloggningskonto till flera ridskolor. Logga bara in med din vanliga mailadress och lösenord så skapas ett konto på Borås Fältrittklubb.

Igenridning innebär att du kan avboka 2 av dina lektioner/termin och rida igen dessa 2 vid tillfälle. Ibland kan man inte rida igen i samma eller likvärdig grupp utan får rida igen i grupp där det finns plats ledig. Den första och sista månaden på terminen så har vi inga igenridningar. Detta för hästarnas väl. Se till att du använder dina igenridningar innan sista månaden på ditt abonnemang(december och juni).

Fakturor  skickar vi ut ca 10 dagar innan terminsstart. Man har då 10 dagar på sig att läsa villkoren och godkänna fakturan. Den läggs då i varukorgen och man kan under dessa 10 dagar välja delbetalning.