Ridlärare tillsvidareanställning

28. januar 2018

Borås Fältrittklubb                                                                                                          

Söker ridlärare för tillsvidareanställning

Borås Fältrittklubb är en ideell förening. I vår verksamhet har vi ridskola, tävling, utbildning samt mycket mer. Till oss är alla välkomna oberoende av ålder eller nivå. Vår vision är att Borås Fältrittklubb ska vara en förebild inom Svensk Ridsport. Genom en aktiv ridsportanläggning erbjuder vi alla att utvecklas - Vi står för kunskap, kvalitet och god gemenskap.

 

Vi söker förstärkning till vår ridlärarstyrka på ponnysidan. Vi har alla nivåer på våra elever samt driver ofta olika projekt. Arbetstiderna varierar från morgon till kväll och vi har lektionsverksamhet sex dagar i veckan.

Du är en glad, engagerad och självständig person som älskar att undervisa. Du är utbildad ridlärare level II eller högre. Några års liknande arbetsuppgifter är meriterande. Här arbetar du tätt med arbetsgruppen men kan också ta egna initiativ. Vi värdesätter högt att du är positiv och professionell i din undervisning.

Vi erbjuder en arbetsplats med glada och trevliga arbetskollegor som brinner för sitt yrke. Vi har även fina ridskolehästar där du är med i vidareutbildningen. Vi driver flera sociala projekt under delar av året, samt har olika kurser för våra medlemmar där du blir en viktig del. Stalltjänst ingår.

Lönesättning efter avtal. Arbetsprocenten kan diskuteras från 50 upp till 100%. Beroende på vad den sökande vill.

Avser tiden: nu

Anställningsprocessen kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan och referenser till sara@borasridhus.se