Lag_bfk.jpgvinter.jpgJollybob.jpghästskorBildspel_plakett.jpgbildspel_sadel.jpgpuss.jpg14212062_1795684087357334_4123251093726098131_n.jpgIMG_5830.jpgIMG_3759.jpgIMG_5455.jpgbildspel_hästsida_logo.jpgBakifrån



            VÄLKOMMEN TILL BORÅS FÄLTRITTKLUBB  


Vi är en ideell förening där just DU är viktig. I vår verksamhet har vi ridskola, tävling, utbildning samt mycket mer. Till oss är alla välkomna oberoende av ålder eller nivå. Vår vision är att Borås Fältrittklubb ska vara en förebild inom Svensk Ridsport. Genom en aktiv ridsportanläggning erbjuder vi alla att utvecklas - Vi står för kunskap, kvalitet och god gemenskap. Oavsett ditt mål hjälper vi dig på vägen.Vill du lära dig rida eller bara umgås med hästar är du


Varmt välkommen till oss!

 

____________________________________________________________________________________________________

KOMMANDE EVENEMANG

 

 • ÅRETS FUNKTIONÄR 2017

   

  På vår klubb det av många eldstjälar kryllar, men här vi en person lite extra hyllar, läs mer om Årets funktionär 2017

  >> här

 • Minnespris 2018

   

  Precis som förra året delades det i samband med Gina Tricot Celebration Grand Prix ut ett pris i Ulla Ehnbom Uhlmans minne. Priset på 10 000 kr gick till EMMA JOHANSSON som tävlar hoppning för Borås Fältrittklubb, grattis till fortsatt utveckling inom din sport. Priset delades ut av Ullas make Lennart Uhlman.

  Foto: Navaz Sumar

  >> Läs mer här

 • GrandPrix Celebration

   

  Den 7-11 februari har vi Gina Tricot Grand Prix för tionde året i rad vilket såklart kommer firas ordentligt. Under temat Celebration lyftes det lite extra, inte minst prispotten, kom och var med, njut utav vackra hästar, topprankade ryttare och allra högst var med och se sponsorernas laghoppning som var en av förra årets succé.

   

  Varmt välkomna till Gina Tricot Grand Prix 2018!

   

  >>Mer info och program

 • Friskvårdsbidrag

   

  Skatteverket slår fast att även ge friskvårdsbidrag för ridning. Efter en dom i högsta förvalningsdomstolen står det nu klart att även sporter som ridning och golf ska omfattas av friskvårdsbidraget. En långdragen kamp är därmed över.

   

  Välkommen till Borås Fältrittklubb!

   

  >>Läs mer här

 • Samarbetspartner

   

  Vårt syfte och mål är att tillsammans med hästen och vår stad skapa relationer till ett tryggare samhälle. Borås Fältrittklubb har möjligheter att öppna många dörrar och skapa samarbeten som påverkar och utvecklar individer, vill du vara vår samarbetspartner 2018? Vi har tagit fram ett program där du kan välja olika alternativ till ett samarbete med oss. Välkommen att kontakta oss för mer info på sara@borasridhus.se eller camilla@borasridhus.se

  Borås Fältrittklubb

 • Miljödiplomering!

  Nu kan vi i  Borås Fältrittklubb efter några månaders flitigt arbete och som en av de första ridklubbar i landet stolt titulera oss som miljödiplomerad anläggning!

   

  >> Läs mer

  >> Hållbarhetspolicy

  >> Inköpspolicy för mat och servering

 • Mer än bara tävling

   

  Borås Fältrittklubb är en av Sveriges bästa klubbar på att göra tävlingar, men vi är så mycket mer...

   

  Följ oss på FB>>

 • Det här är Gräsroten!

   

  Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

   

  >> Läs mer

   

 • Vill du börja rida?

    Välkommen till oss på Borås Ridhus, höstterminen är i full gång men alla är ändå välkomna att starta upp ridning.Du som är nyfiken på att börja rida anmäl dig på HORSEMANAGER så kontaktar vi dig. Du som redan gjort intresseanmälan kommer kontaktas snarast.

   

  Välkommen till Borås Ridhus!

 • Styrelsen informerar

  ÅRSMÖTE

  Inför BFK's årsmöte den 18 februari 2018

  Valberedningens arbete påbörjats, och att de tar tacksamt emot input och önskemål från medlemmarna ang nästa års eventuella nya medlemmar i styrelsen.

  Mejla   

  sara@borasridhus.se

  nanette@keepcom.se

  pia.kilbo@plastal.com

   


  Här kommer det kontinuerligt finnas information från styrelsen. I kalendern kan du också se när styrelsen sammanträder.

   

  >>Vilka är vi

  >>Till kalendern

 • SVERIGEPONNYN

   

  Välkomna till Borås Fältrittklubb söndagen den 4 februari då vi har tionde kvalet till Sverigeponnyn där semifinal och final går på Göteborg Horse Show den 21-24 februari. Anmälan öppnar den 23 december!

   

  >> Till tävlingen