vinter.jpgJollybob.jpghästskorBildspel_plakett.jpgbildspel_sadel.jpgpuss.jpg14212062_1795684087357334_4123251093726098131_n.jpgIMG_5830.jpgIMG_3759.jpgIMG_5455.jpgbildspel_hästsida_logo.jpgBakifrån            VÄLKOMMEN TILL BORÅS FÄLTRITTKLUBB  


Vi är en ideell förening där just DU är viktig. I vår verksamhet har vi ridskola, tävling, utbildning samt mycket mer. Till oss är alla välkomna oberoende av ålder eller nivå. Vår vision är att Borås Fältrittklubb ska vara en förebild inom Svensk Ridsport. Genom en aktiv ridsportanläggning erbjuder vi alla att utvecklas - Vi står för kunskap, kvalitet och god gemenskap. Oavsett ditt mål hjälper vi dig på vägen.Vill du lära dig rida eller bara umgås med hästar är du


Varmt välkommen till oss!

 

____________________________________________________________________________________________________

KOMMANDE EVENEMANG

 

 • Utbildning Equipe

   

  Välkommen till utbildning i tävlingsdatasystemet Equipe torsdagen den 18 januari. Vi kör en ny omgång för dig som missade förra tillfället eller du som är nyfiken och vill lära dig programmet och dess finesser, går bra för dig som var med förra gången att vara med för uppdatering också.

   

  Lena Erneborn som är en klippa i programmet lär oss grunderna som att skapa en tävling, lägga in startlistor, ekonomi, men även fördjupning för den som vill, så välkomna att anmäla till kansli@borasridhus.se senast den 16 januari. Vi kommer vara i konferensrummet och du kan ta med dig egen dator!

   

  >>Anmäl här

 • Minnespris 2018

   

  Precis som förra året kommer det i samband med Gina Tricot Celebration Grand Prix med 10års jubileum delas ut ett pris i Ulla Ehnbom Uhlmans minne.  Priset som är 10 000 kr delas ut till en tjej/kvinna som tävlar hoppning för Borås Fältrittklubb för fortsatt utveckling inom sin sport. Förra året fick Jennie Sjöliden ta emot priset utav Ullas make Lennart Uhlman.

   

  >> Ansök här

 • SVERIGEPONNYN

   

  Välkomna till Borås Fältrittklubb söndagen den 4 februari då vi har tionde kvalet till Sverigeponnyn där semifinal och final går på Göteborg Horse Show den 21-24 februari. Anmälan öppnar den 23 december!

   

  >> Till tävlingen

 • Samarbetspartner

   

  Vårt syfte och mål är att tillsammans med hästen och vår stad skapa relationer till ett tryggare samhälle. Borås Fältrittklubb har möjligheter att öppna många dörrar och skapa samarbeten som påverkar och utvecklar individer, vill du vara vår samarbetspartner 2018? Vi har tagit fram ett program där du kan välja olika alternativ till ett samarbete med oss. Välkommen att kontakta oss för mer info på sara@borasridhus.se eller camilla@borasridhus.se

  Borås Fältrittklubb

 • Miljödiplomering!

  Nu kan vi i  Borås Fältrittklubb efter några månaders flitigt arbete och som en av de första ridklubbar i landet stolt titulera oss som miljödiplomerad anläggning!

   

  >> Läs mer

  >> Hållbarhetspolicy

  >> Inköpspolicy för mat och servering

 • Mer än bara tävling

   

  Borås Fältrittklubb är en av Sveriges bästa klubbar på att göra tävlingar, men vi är så mycket mer...

   

  Följ oss på FB>>

 • Det här är Gräsroten!

   

  Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

   

  >> Läs mer

   

 • Vill du börja rida?

    Välkommen till oss på Borås Ridhus, höstterminen är i full gång men alla är ändå välkomna att starta upp ridning.Du som är nyfiken på att börja rida anmäl dig på HORSEMANAGER så kontaktar vi dig. Du som redan gjort intresseanmälan kommer kontaktas snarast.

   

  Välkommen till Borås Ridhus!

 • Klubbmästerskap 2017

   

  Vill du bli årets klubbmästare? Då ska du inte missa att anmäla dig till årets klubbmästerskap i dressyr och hoppning. Amnälan öppnar 15/10. Rider du både dressyr och hoppningsKM så har du också chans till ett BONUSPRIS som delas ut till den ryttare som vinner båda på en och samma häst. Välkommen!

   

  >> RESULTAT Dressyr

  >> Hoppning

 • Styrelsen informerar

  ÅRSMÖTE

  Inför BFK's årsmöte den 25 februari 2018

  Valberedningens arbete påbörjats, och att de tar tacksamt emot input och önskemål från medlemmarna ang nästa års eventuella nya medlemmar i styrelsen.

  Mejla   

  sara@borasridhus.se

  nanette@keepcom.se

  pia.kilbo@plastal.com

   


  Här kommer det kontinuerligt finnas information från styrelsen. I kalendern kan du också se när styrelsen sammanträder.

   

  >>Vilka är vi

  >>Till kalendern