puss.jpgbildspel_sadel.jpgBildspel_plakett.jpgIMG_5830.jpgLag_bfk.jpgHalali675x300.jpgbenpar_675x298.jpgbildspel_hästsida_logo.jpgElli_sida675x298.jpghäst_flicka_agnes675x298.jpgVälkommentillBFK675x300.jpg   

                      BORÅS FÄLTRITTKLUBB


Vi är en ideell förening där just DU är viktig. I vår verksamhet har vi ridskola, tävling, utbildning samt mycket mer. Till oss är alla välkomna oberoende av ålder eller nivå. Vår vision är att Borås Fältrittklubb ska vara en förebild inom Svensk Ridsport. Genom en aktiv ridsportanläggning erbjuder vi alla att utvecklas - Vi står för kunskap, kvalitet och god gemenskap. Oavsett ditt mål hjälper vi dig på vägen.Vill du lära dig rida eller bara umgås med hästar är du


                                                Varmt välkommen till oss!

 

 

____________________________________VÅRA AKTIVITETER _________________________________________

 • Sommarledigt

  Vi och hästarna har semester under juli månad. 

  Ridlektionerna slutar v 26  och startar v 32 den 6/8.

  Kansliet öppnar den 30 augusti igen.

   

  Ha en riktigt skön sommar!

 • ginatricot Grand Prix

   

  Stort tack till Helen och Anna och alla klubbens medlemmar som gjort helt fantastiska GP tävlingar under årens gång! Många roliga, fina och oförglömliga minnen kommer från GP:ns många och långa dagar.

  Alla som varit med som funktionär vet hur kul det är.

  Vi ser fram emot många fler tävlingar som vanligt på klubben redan i höst.

 • SPONSORKAMPEN

   

  VEM VINNER??

  Vill du företagare vara med och utmana andra företag i vår sponsorkamp under hösten?  Har du i ditt företag en ryttare som tillsammans med er vill utmana andra i en tävling som går under hösten här hos oss, då köper du in dig på en valfri häst, vi klär upp dig och hästen i ett kit med er företagslogga på och du får ha din skylt på hästens boxdörr så kom igen nu det blir kul, visa att just ditt företag är vinnare.

   

  Mer info och anmälan till sara@borasridhus.se. 

 • Prova på ridning

   

  Välkommen till oss på Borås Fältrittklubb!

   

  Vi har företagsridning, ridkurs och prova på.

  På lördagar har vi prova-på-ridning för både barn, ungdomar och vuxna.

  Vill du boka ridkurs eller företagsridning läs mer nedan.

   

  Du som är nyfiken på att börja rida anmäl dig på HORSEMANAGER så kontaktar vi dig. 

   

  Mer info här

 • Kommande aktiviteter

   

  Det händer alltid något på klubben. Just nu kan du anmäla dig till ridläger, kurser, hyra häst och träningar under v 26 och v 31.

  Välkommen att anmäla dig till våra aktiviteter!

  Läs mer här:

   

   

  Ridläger 

  Månadsbrev

 • BoråsHoppet 2018

   

  Välkomna till Boråshoppet 21-23 september 2018. Anmälan öppnar 11 augusti kl 19.00.

   

  >> till tävlingen

 • Ungdomssektionen Halali

   

  Visste du att vi har ny styrelse i vår ungdomssektion, du kan följa dom på facebook och se presentationen där. De planerar massor av nya aktiviteter så håll utkik på vad som händer. Har du frågor och funderingar och vill kontakta dem kan du nå dom >>här

 • GDPR

  Borås Fältrittklubb "BFK" behandlar personuppgifter i enlighet med svensk lag. 

  Vi sparar dina uppgifter för att kunna administrera ditt medlemskap, med bla ridlektioner, fakturor och medlemsutskick. Vi sparar dessutom medlemsuppgifter för att kunna administrera kommunens aktivitetsstöd samt vårt Riksidrottsförbund.

  BFK är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du kan alltid komma i kontakt med BFK genom att kontakta oss på kansli@borasridhus.se. Medlemskapet i BFK är frivilligt och det är även lämnandet av dina personuppgifter men BFK behöver vissa personuppgifter om dig för att du ska kunna vara medlem.

   

  Länk till info

 • Samarbetspartner

   

  Vill du vara vår samarbetspartner 2018?

  Vi har tagit fram ett program där du kan välja olika alternativ till ett samarbete med oss. Välkommen att kontakta oss för mer info på sara@borasridhus.se eller camilla@borasridhus.se

   

 • Styrelsen informerar

  Här finns info om styrelsen:


   

   

   

 • Det här är Gräsroten!

   

  Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

   

  >> Läs mer