HIPPOCRATES


Det är helt kostnadsfritt för dig att registrera dig på och att använda Hippocrates!

Borås Fältrittklubb använder Hippocrates för sin verksamhet. Du kan registrera ett användarkonto så att du kan logga in på Borås Fältrittklubb. Genom att registrera användare skaffar du ett konto, där du kan lösa medlemskap, anmäla dig till aktiviteter och mycket mer. Som förälder registrerar du dig själv och lägger sedan till ditt barn på ditt skapade elevkort. Redan registrerad? Logga in i Hippocrates 

Ridskolans kod för inloggning på Hippocrates är: BFK

Igenridning  innebär att du kan avboka 2 av dina lektioner/termin och i mån av plats rida igen dessa 2 vid tillfälle. Ibland kan man inte rida igen i samma eller likvärdig grupp utan får rida igen i grupp där det finns plats ledig. Den första och sista månaden på terminen så har vi inga igenridningar. Detta för hästarnas väl. Se till att du använder dina igenridningar innan sista månaden på ditt abonnemang (december och juni).

Fakturor skickar vi ut ca 10 dagar innan terminsstart. Man har då 10 dagar på sig att läsa villkoren och godkänna fakturan. Den läggs då i varukorgen och man kan under dessa 10 dagar välja delbetalning.