VARA MEDLEM i BFK


Som medlem är du oerhört viktig och i Borås Fältrittklubb är vi stolta över alla våra medlemmar. Det är du som skapar en god gemenskap, älskar hästen, samt engagerar dig och gör att vi är en glad och aktiv förening på många områden.

Läs mer om medlemsförsäkringen

HIPPOCRATES

Medlemsavgiften betalas via Hippocrates (gå in och registrera dig på Hippocrates, välj medlemsavgift). Som medlem är du försäkrad genom Svenska Ridsportförbundet, du får dessutom tidningen ”Häst & Ryttare” hem i brevlådan.

Trygg I RIDSPORTEN

Svenska Ridsportförbundet jobbar för en trygg och schysst ridsport. Via länken för en Trygg Ridsport hittar du både verktyg för ett förebyggande arbete, och kontaktuppgifter om du behöver hjälp eller stöd. BFKs kontaktpersoner om man behöver hjälp eller stöd är i personalen: Malin malin@borasridhus.se, Isabell isabell@borasridhus.se , Linda linda@borasridhus.se och från styrelsen Lisa lisameds@gmail.com samt Dag dag.ekner@gmail.com

 

 

MEDLEMSförmåner

Agria; rabatt i AgriaShop

Colorama Nyqvist Färg i Borås: 25% på färg

Granngården: 2% till dig och 2% till föreningen

Scandic Hotell: Genom idrottsförbundet Läs mer här

Brightscreen: 10% rabatt

Swedol % på vissa delar av katalogen

Mia & Daniel Kleen Alternative Health Works: 20% på behandling av häst och människa och örter. Kod: 20BFRK2019
Hööks: Egen kundklubb
Borås Tidning: Tillgång till alla Borås Tidnings digitala produkter 3 mån 99:- (ordpris 537kr). Allt detta ingår: E-tidningen (digital kopia av papperstidningen)appen MinBT samt tillgång till allt innehåll på bt.se
Erbjudandet gäller endast för privatpersoner i hushåll som inte har prenumererat på Borås Tidning de senaste sex månaderna.
Beställ här