TÄVLINGSFUNKTIONÄR


Ideell funktionär/tävlingsledare

 

På Borås Fältrittklubb anordnas varje år ett antal tävlingar i både hoppning och dressyr. Det är allt från mindre klubbtävlingar till större tävlingar med tävlande från hela Sverige. Gemensamt för alla tävlingar är att klubben behöver funktionärer som hjälper till! Det finns alltid en huvudansvarig på alla event.

All tävlingsverksamhet på Borås Fältrittklubb bedrivs ideellt och tävlingsintäkterna behövs för att driva ridhuset. Att tävla innebär att besöka tävlingsplatser med många välkomnande och frivilliga funktionärer och därmed är det självklart för alla som tävlar (och/eller anhöriga) att bidra och bjuda in tävlande till Borås.

Kan du hjälpa till? Anmäl dig här.

 

Klubben och alla ansvariga är mycket tacksamma för din hjälp! Hör av dig till en ansvarig för att bidra. Kanske har du ett företag och vill sponsra någon av våra tävlingar? Ansvarig person hjälper dig vidare.

Basen för den svenska ridsporten är det ideella arbetet. Utan detta skulle betydligt färre barn och ungdomar få möjlighet att rida och umgås med hästar. Hela vår tävlingsverksamhet och alla övriga arrangemang på klubben vilar på att människor vill och tycker det är roligt att göra en insats. Meningen med det ideella arbetet är att medlemmarna kan hålla nere kostnaderna för en god verksamhet, så att den kan vara tillgänglig för många.